Maex.nl

Het kraampje waar ik begin 2020 mee begonnen was, is van 25 verschillende soorten producten inmiddels uitgegroeid tot een assortiment van 76 verschillende producten. Een flink aantal producten liep zo hard dat ik in plaats van de 5, de 25 kg zakken kon bestellen. Af en toe kreeg ik er een kastje bij, maar het grootste probleem om nog verder uit te kunnen breiden was de opslagruimte. Ook barstte mijn buitenkraampje uit zijn voegen; het was stapelen. Om een goeie op maat gemaakte kast voor opslag kunnen bouwen is veel hout nodig en hout is best prijzig. Zo groot is mijn winstmarge nu ook weer niet.

Gelukkig kon ik via Maex.nl een subsidie krijgen. Ik heb daarvan twee kelderkasten voor de opslag gebouwd en verder een klein schuurtje. Daarin heb ik afsluitbare kastjes gezet zodat alles weer overzichtelijk kan staan, naast elkaar. Ik heb genoeg muurruimte om nog een tweede kast te bouwen in het schuurtje zodat ik voorlopig wel even door kan. Op dit moment heb ik een bovenfrees te leen, zodat ik de gaten voor de scharnieren kan uitfrezen (ik heb één deur met de hand gedaan), dan kan mijn kelderkast ook verder in gebruik genomen worden.

Het nieuwe schuurtje

De oude situatie

Nou ja het was gewoon vol.

Tijdelijke situatie

Om fatsoenlijk te kunnen klussen, tijdelijk maar alles uit de ‘hoge’ kelder gehaald en verplaats naar de ‘lage’ kelder.

En op dit moment…

Vervolg

En met deze geleende bovenfrees, zitten de volgende scharnieren er vast sneller in. Moet wel weer even kijken hoe het ook al weer moet, frezen doe je namelijk niet elke dag 🙂 .